Paella en castagnetten op de Erasmushogeschool

Published on
Pawnee Dekeyser, Charline Collaerts
Tijdens de 'Internationale week' van de opleiding Communicatie stellen de internationale studenten hun land van herkomst voor. De Spaanse studenten dansten, zongen en gaven tips over leuke plekken.

Van maandag 1 december tot donderdag 4 december was het ‘International Week’ op de campus Management, Media en Maatschappij van de Erasmushogeschool. Verschillende gastdocenten uit Europa hielpen de studenten hun project te realiseren. Ook de internationale studenten hadden heel wat voorbereid. Elke nationaliteit verdedigde zijn land tijdens het 'Internationale marktje'. Wij namen een kijkje bij ‘Spanish Time’.

Spaanse muziek en dans

De Spaanse studenten toverden een volledig klaslokaal om tot de populairste steden van Spanje. Van op de gang hoorden we de Spaanse meisjes luidkeels meezingen met de Spaanse hits. Bij het binnengaan dansten ze enkele typische Spaanse moves om ons te verwelkomen. We maakten kennis met de specialiteiten en leukste plekjes in onder andere Bilbao, Barcelona, Sevilla, Madrid en Valencia. Daarbovenop konden we ook smullen van typische Spaanse gerechten: ham, Spaanse omelet en paella.