Klaar voor een echte ‘SHOW’?

Marieke Geerkens
Published on Wednesday 171122
fotograaf: Illias Teirlinck
SHOW doet zijn naam eer aan. Het samenspel van dans, goochelen en seksualiteit maakt van SHOW een onvergetelijk spektakel. Ready? It's SHOWtime.

Een jonge goochelaar voelt zich mislukt na zijn laatste goocheltruc. Hij bedenkt dat een nieuwe show dat gevoel wel zal wegnemen. Wanneer een danseres auditie bij hem doet, kan het spel der erotiek beginnen. Al goochelend en dansend leren de 2 tieners elkaar kennen en voor ze het goed en wel beseffen, zijn ze verliefd. Dat liefde niet altijd rozengeur en maneschijn is, leren ze al snel.

Het productiehuis BRONKS richt zich tot een jong publiek, dus het theaterstuk is zeker en vast afgestemd op studenten. Daarnaast wordt de show zowel in het Nederlands als in het Frans gespeeld, aan jou de keuze dus. Niet alleen wij raden je aan om te gaan kijken, maar ook tal van recensenten schreven al met veel lof over 'SHOW'. DeMorgen : 'De betovering van een doorslaande hormoonbalans'. Aan jou de keuze dus: ben jij klaar voor een echte show?

Als deze voorstelling ons één truc heeft geleerd, dan is het wel dat juist kwetsbaarheid voor de bijzondere magie zorgt, die van de doorsnee goochelaar een echte tovenaar maakt. – Etcetera

In de maand november kan je het theaterstuk 'SHOW’ gaan bekijken voor slechts €9.
Dit op het volgend adres: Varkensmarkt 15-17 1000 Brussel.
Meer info over 'SHOW' vind je op: https://www.bronks.be/fr/programme/4406/show