Disclaimer

Niets van deze website, of van producties van Erasmix op welke platformen dan ook, mag worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt op om het even welke wijze zonder voorafgaande schriftelijke toelating van de Erasmushogeschool Brussel.
Wie het citaatrecht inroept, dat wettelijk beperkt is, moet als bron www.erasmix.be vermelden samen met de namen van alle auteurs.

De redactie van Erasmix streeft ernaar om alle informatie op de website correct aan bod te laten komen. Mocht u toch foute of onvolledige informatie aantreffen, meld dat dan via erasmix@ehb.be.  Ook problemen met navigatie of bereikbaarheid van de site kunt u op dat adres melden

Erasmix en de auteurs van de bijdragen en producties zijn niet verantwoordelijk voor de informatie die niet rechtstreeks door de redactie van Erasmix werd gemaakt. Zonder beperking gaat het onder meer om informatie via hyperlinks, advertentie-inhoud en reacties op bijdragen. Mocht u op de site zaken vinden die ongepast zijn, meld dat dan via erasmix@ehb.be.

Voor publicaties op deze website is alleen de auteur persoonlijk aansprakelijk, met uitsluiting van de aansprakelijkheid van wie anders dan ook. De Erasmushogeschool Brussel is eigenaar van de site en andere kanalen van Erasmix en stelt de ruimte ter beschikking in het kader van het onderwijs. De publicatie in andere media en op andere platformen past eveneens in dat onderwijsproject.