Abercrombie and Fitch-hype landt in Brussel

Lieselot Moerkerke
Published on Monday 101101
Fashionista’s: zet jullie mode-radars maar op scherp! De hippe Amerikaanse keten Abercrombie & Fitch opent in 2011 een winkel in onze hoofdstad, meerbepaald in de Waterloolaan.

Nergens anders in ons Belgenlandje zijn de begeerde kleren te koop en toch hebben veel tieners een stuk van Abercrombie & Fitch in hun kledingkast hangen. Sommigen bestellen de kledij via internet, anderen nemen de Eurostar naar Londen of -net iets verder weg- het vliegtuig richting New York.

Voor de onwetenden onder ons: Abercrombie & Fitch- kledij is te herkennen aan het elandlogo. Het merk brengt casual kleren, zoals houdhakkershemdjes en stevige jeansbroeken op de markt. De keten is vooral bekend door zijn capuchontruien in verschillende kleuren met opschriften: hoodies.

Pikant detail: in de winkels van beide paraderen bloedmooie modellen door de zaak of staan ze aan de deur om je naar binnen te lokken. Met hun zongebruinde strakke lichamen in hippe bikini’s of shorts gestoken, zijn ze een absolute lust voor het oog.